ទូរទឹកកកដែលអ្នកកំពុងតែប្រើ ជាពិសេសកន្លែងដែលដាក់ទៅកក មិនគួរណាដាក់សីតុណ្ហភាពក្រោម លើស ៤អង្សារឡើយ ព្រោះវាអាចជួយការពារការលូតលាស់របស់បាក់តេរីដែលគ្រោះថ្នាក់បាន។ យោងទៅតាមរដ្ឋបាលចំណីអាហារ និងឱសថអាមេរិកបានឲ្យដឹងថា ការប្រើប្រាស់ឧបករណ័វាស់សីតុណ្ហភាពក្នុងទូរទឹកកក អាចជួយបញ្ជាក់កាន់តែច្បាស់ថា ទូរទឹកកកអ្នកអាចរក្សានូវសីតុណ្ហភាពដែលត្រឹមត្រូវ។ យ៉ាងណាមិញ អាហារដែលដាក់ក្នុងទូរទឹកកកគួរតែធ្វើដូចខាងក្រោមនេះផង៖

  • ចៀសវាងការប្រើថង់ខ្ចប់សាច់ឆៅមុននឹងដាក់វាក្លាសេ ព្រោះវានឹងរក្សាខ្យល់ត្រជាក់ចូលទៅក្នុងសាច់នោះ
  • ជូតសម្អាតនូវជាតិទឹកដែលមានចោលឲ្យអស់
  • ចូរបោះចោលនូវអាហារដែលហួសកាលបរិច្ឆេទ៕