រូបភាពមីសាច់គោពិសេសមួយចានតម្លៃ ១៣.៨០០ យ័ន (២.៧៦៦ ដុល្លារសិង្ហបុរី ឬ ២.០១៦ ដុល្លារអាមេរិក) នៅភោជនីយដ្ឋានមួយក្នុងទីក្រុងស៊ីជាជ័ង (Shijiazhuang) ខេត្តហឺប៉ី (Hebei) ប្រទេសចិន កំពុងក្លាយជាប្រធានបទជជែកដេញដោលយ៉ាងក្តៅគគុកតាមបណ្តាញទំនាក់ទំនង សង្គម នេះបើយោងតាមការចុះផ្សាយរបស់កាសែត Sin Chew Daily។
ម៉ឺនុយ ឬបញ្ជីមុខម្ហូបនោះបញ្ជាក់ថា មីពិសេសនេះផ្សំពីគ្រឿងផ្សំ ៤ មុខដែលសុទ្ធតែបានពី “មេឃ ដី និងសមុទ្រ”។
មីសាច់គោពិសេសមួយមុខទៀតដែលមានតម្លៃ ៣៩៨ យ័ន (៧៩.៨០ ដុល្លារសិង្ហបុរី ឬ ៥៨ ដុល្លារអាមេរិក) មានបង្កងអូស្ត្រាលី មួយទម្ងន់ ១,២ គីឡូ និងដង្កូវមេអំបៅចិន (ប្រើជាឱសថ បុរាណ)។
អ្នកគ្រប់គ្រងហាងនិយាយថា ចាប់តាំងពីមីសាច់គោពិសេសនេះបើកលក់រយៈពេល ៦ ខែមក លក់ដាច់បានចំនួនបួនចានហើយ។
ទាក់ទិញតម្លៃខ្ពស់ស្ទើរមិនគួរឱ្យជឿនេះ អ្នកទទួលទានទូទៅដែលជាជនជាតិចិន យល់ឃើញថា វាគ្រាន់តែជាវិធីទាក់ទាញអតិថិជនប៉ុណ្ណោះ។ ម្នាក់ក្នុងចំណោមអ្នកទាំងនោះថែមទាំង និយាយទៀតថា មីមួយចានថ្លៃស្មើតម្លៃគោមួយក្បាលទៅហើយ៕
ប្រភព៖ rasmeinews.com